مبدل آنالوگ به دیجیتال یکی از مدارت مهم می باشد که کاربردهای زیادی دارند. تاکنون ساختارهای گوناگونی برای این مبدلها ارائه شده است. یکی از این ساختارها ساختار cyclic می باشد که دارای سرعت نه خیلی کم و نه خیلی زیاد می باشد و سرعت قابل قبولی می باشد. در این پایان نامه با ارائه یک الگوریتم جدید در error correction منجر به بالا رفتن سرعت می شود. مبدلهای آنالوگ به دیجیتال به دلیل پارامترهای زیادی که در طراحی آنها دخیل می باشد، یکی از موضوعاتی است که بسیار به عنوان پایان نامه انتخاب می شود.
در این پروژه یک image sensor در تکنولوژی CMOS طراحی می گردد که 512 در 512 می باشد و از ساختار ADC در هر ستون استفاده می کند. با استفاده از مداراتی که در مقاله مرجع آورده شده است و بهبودهایی که بر روی آن اعمال می شود، سرعت عملکرد کلی را افزایش می دهیم. ADC استفاده شده در هر ستون Cyclic با مدارات کلید-خازنی Switch-Capacitor می باشد و هم دارای بخش های دیجیتال و هم آنالوگ می باشد.
جهت رسیدن به سرعت نسبتا بالا ، 512 مبدل آنالوگ به دیجیتال از نوع Cyclic ADC در هر ستون قرار گرفت. قرار گرفتن ADC در هر ستون گزینه نسبتا خوبی است چون قرار گرفتن تنها یک ADC در یک تراشه باعث کم شدن سرعت و یا قرار گرفتن ADC در هر پیکسل منجر به افت fill factor و افزایش سرعت می شود.
مبنای کاری این ADC بر اساس مدارات Switch Capacitor می باشد. در این کار ADC یکی از مقالات مجله IEEE Solid State مقداری تغییر داده شده است ، که منجر به بالاتر رفتن تعداد بیت استخراجی از ADC شد.